Čestitamo, pridružili ste nam se!

Uspješno ste se prijavili na 2. HEAL summit Croatia

Uskoro ćete primiti sve informacije potrebne za uživanje u ovom HEAL summitu.

Ne zaboravite nas pratiti.

Pridružite nam se sada, povežite se s istomišljenicima i ostanite u toku.

Telegram
HEAL Summit Croatia je već počeo.
Uživajte u ovim prethodnim predavanjima besplatno.
No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Često postavljana pitanja (FAQ)

 

1. Što je uključeno u program?

Ovaj kongres počinje 20.01.2021. i traje 7 dana, tijekom kojih će vam vodeći znanstvenici i duhovni učitelji prenijeti najnovija saznanja iz područja iscjeljenja i bolesti. Na ovom kongresu, 21 govornik iz cijelog svijeta voditi će vas korak po korak kroz proces samoiscjeljenja te ćete primiti puno praktičnih savjeta, izravnih uputa, meditacija i novih perspektiva. Svaki će vam dan, putem linka koji ćete dobiti e-mailom, biti dostupna po 3 nova predavanja (od 3 različita govornika). Svako predavanje biti će dostupno na engleskom jeziku s prijevodom na hrvatski jezik uz titlove, kao i na engleskom jeziku uz hrvatsku sinkronizaciju. Ispod svakog predavanja nalaziti će se sekcija za komentare u kojoj ćete moći stupiti u interakciju s drugima ili podijeliti s nama vaše mišljenje i dojmove o predavanjima.

2. Na kojem jeziku su materijali?

Svi videozapisi će biti dostupni na engleskom jeziku i prevedeni na hrvatski uz titlove, kao i na engleskom jeziku uz hrvatsku sinkronizaciju.

3. U kojem vremenskom okviru će materijali biti dostupni?

Počevši od srijede 20.01.2021., svaki dan oko 5 sati ujutro primiti ćete naš e-mail s poveznicom za pristup predavanjima toga dana. Svaki dan kongresa dostupan je na 24h. Kongres traje 7 dana.